Street View Trusted

Cea mai bună reclamă în Google pentru firma dvs.

Un tour virtual Street View Trusted oferă o experiență unică și un serviciu publicitar fără echivalent,
care completează primul și cel mai vizualizat element al imaginii dvs. profesionale on-line:
profilul firmei dvs. în Google și toate serviciile relaționate: Maps, Local, Street View, Plus și My Business.

Vizitele virtuale cu interioare de Google au capacitatea de a îmbunătății radical experiența celor care vă vizitează online, oferind o imagine exclusivă, informativă și relevantă, capabilă de a transmite încredere
în firma dvs. și să va trasforme simplii vizitatori în clienți.

VIZITE VIRTUALE CU CALITATE PREMIUM

Nu toate tururile virtuale sunt făcute la fel

Certificarea Google Trusted asigură doar un standard minim de calitate. În Virtualista suntem entuziaști ai fotografiei panoramice de înaltă rezoluție și investigăm activ din 2013 metode de a crește calitatea tururilor virtuale de Google folosind metode unice de post-proces și echipament special modificat pentru a exploata la maxim particularitățile tehnice ale acestui program. În actualitate, suntem mândrii să va putem oferi unul dintre cele mai exclusive servicii fotografice în cadrul programului Street View Trusted.

LOGISTICĂ ȘI SUPORT

Lucrând cu Virtualista vă asigurați o experiență profesională

VIZITE VIRTUALE CU GARANŢIE DE CALITATE

Vizitele virtuale Google Street View Trusted sunt un produs suportat de Google de formă GRATUITĂ și INDEFINITĂ, disponibil prin intermediul oricarui fotograf inregistrat, care aplică tarife propii pentru serviciul de creare și publicare al acestora.

Odată publicate, vizitele virtuale Sreet View Trusted devin vizibile imediat în toate serviciile relaționate de Google, dar sunt supuse ulterior unui Control de Calitate intern, care în determinate cazuri, poate elimina turul virtual și cere refacerea sau corectarea acestuia. Google nu își asumă obligația de a menține on-line tururile care nu îndeplinesc condițiile pe care le impune, indiferent dacă acestea au fost plătite de către clientul final, fiind responsabilitatea Fotografului Agreat de a asigura un nivel de calitate suficient.

Garanție 5 ani
Control de Calitate de Google și asistență tehnică gratuită

TARIFE DE SERVICIU

Costul unui tour virtual este proporțional cu numărul de poziții panoramice necesare pentru confecționarea acestuia, număr determinat de suprafața localului, distribuția interioară, zonele de interes și alți factori.

În Virtualista, aplicam urmatoarle tarife:

Tour 10 panorame - 500 LEI

Poziții panoramice adiționale:

50 LEI / panoramă

Deplasări programate gratuite în București și Cluj-Napoca, alte localități cost de deplasare variabil.

Nu ezitați să ne contactați pentru a obține o ofertă personalizată. Nu facturăm TVA.

CUM SE LUCREAZĂ CU NOI

Am selectionat pentru dvs. 250 din cele peste de 600 de lucrari pe care le-am publicat in ultimii ani in cadrul programului Street View Trusted / Business View.

VEZI PORTOFOLIU

VIRTUALISTA VIRTUAL TOURS (C) 2020
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României