PORTFOLIO

O SELECTIE DIN CELE PESTE 600 DE VIZITE VIRTUALE PUBLICATE

Tot materialul fotografic pe care îl puteți vizualiza în acest site este produs de noi și este similar calitativ cu cel de care veți beneficia dacă decideți sa colaboram. Folosim cele mai bune camere și optice in existență și respectăm un riguros flux de producție și control de calitate în fiecare imagine pe care o publicăm.

Dedicația pe care o avem pentru a produce cea mai buna fotografie posibila, are efect: imaginile noastre primesc de 2 ori mai mulți vizitatori decât media in cadrul programului Street View, iar timpul petrecut de aceștia in interiorul spatiilor virtuale este de peste trei ori mai lung.

SECTOR HOTELIER

FOTOGRAFIILE AU O PONDERE DE 25% DIN DECIZIA DE A REZERVA O CAMERA

(locația, prețul și recenziile sunt restul)

Am concentrat 20 de ani de experiență profesională într-un produs care creează dorința de a vă vizita.

HOTEL 5* SKY BLUE

HOTEL INTERCONTINENTAL 5* BUCURESTI

HOTEL 5* SNAGOV CLUB

BOUTIQUE CITADEL 5* APARTHOTEL EFORIE NORD

Restaurante și Baruri

+130% rezerve făcute de internauţii sub 38 de ani

Un Tour Virtual în profilul unui restaurant, influenţează semnificativ numărul de rezerve online.

CENTRE COMERCIALE și MARI SUPRAFETE

Milioane de vizite pe an. O tehnica fotografică unică, dezvoltată de noi.

Cu clienți in continua mișcare, aglomerație și imposibilitatea de a rezerva spațiul pentru sesiunea fotografică, centrele comerciale au fost o dilema tehnica in cadrul programului Street View Trusted, fiind elementele in mișcare incompatibile cu tehnicile HDR cunoscute. In 2015 am soluționat aceasta problema dezvoltând primul și singurul algoritm capabil sa concilieze fotografia lenta de mai multe expuneri cu elementele in mișcare. Contactați-ne pentru detalii.

INSTALATII SPORTIVE, WELLNESS & SPAS

STEJARII COUNTRY CLUB

Localizat la periferia capitalei, Stejarii Country Club este cel mai select și modern centru sportiv și de Welness din Romania, cu o ampla oferta de servicii.

SECTOR MEDICAL

CLINICI MEDICALE și DENTARE, FARMACII.

Un tur virtual prin interioarele instalațiilor Dvs. este o excelenta metoda de a va prezenta și de a câștiga încrederea clienților potențiali in serviciile pe care le oferiți.

Estetică personală

AFACERI LOCALE

Ajungeți la noi clienți în fiecare zi

Un serviciu publicitar pe largă durată, fără costuri de întreținere.

FLORARII

CENTRE DE AFACERI și BIROURI PROFESIONALE

Dacă instalațiile dvs. au un aspect profesional, cu Street View Trusted puteți transmite această imagine și partenerilor de afaceri care nu au avut ocazia să vă viziteze personal.

INDUSTRIAL

Expoziţii, interioare de fabrici, mobila, instalatii, etc.

INVATAMANT și EDUCATIE

GRADINITE și PARCURI PENTRU COPII

De o imensă utilitate pentru părinții in căutarea unui centru educațional sau de recreere, vizitele virtuale si-au demonstrat imensele beneficii pentru fiecare dintre clienții noștri. Daca afacerea Dvs. este la început sau este infravalorată, un tur virtual însoțit de o mica campanie publicitara in mediile sociale va poate atrage zeci de noi clienți in doar câteva zile.

UNIVERSITATI și LICEE

O instituție de învățământ moderna își deschide porțile chiar și prin mediul Internetului. Viitorii studenți și familiile acestora găsesc binevenit și util un astfel de gest.

CAMINE STUDENTESTI

Căminul studențesc Ramon Pignatelli oferă locatarilor săi o gama completa de servicii, inclusiv un complex sportiv cu trei piscine și un bar. Așa am vrea sa mergem și noi din nou la școală!

SPATII CULTURALE, PUBLICE și DE CULT

Unele locuri exista sa fie văzute. Pentru locațiile publice de interes general, si lucrările de conservare de patrimoniu, oferim condiții foarte avantajoase. Contactați-ne!

VIRTUALISTA VIRTUAL TOURS (C) 2020
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României